Vinduespudsning i København og på resten af Sjælland

En af vores erhvervsprodukter vi er stolte af, er vinduespudsning som kan kombineres med blandt andet kontorrengøring, men kan også købes separat. Vi pudser vinduer i København og på resten af Sjælland. Vinduespudsning kan både dække vinduer inden- og udendørs, men kan også dække over pudsning af store glasfacader i eksempelvis store indgangspartier i moderne byggeri.
Vores vinduesservice team arbejder struktureret og målrettet – så I sparer penge og tid på rengøringen af jeres vinduer. Vi medbringer det nødvendige udstyr og rengøre vinduerne på det tidspunkt der passer ind i jeres kalender.
Vi har Danmarks bedste priser inden for pudsning af vinduer for erhvervslivet i København og på resten af Sjælland. Vores vinduespudsning service er dækket under vores ”Prisgaranti” samt ”Rent eller pengene tilbage” garanti som betyder, at du trygt kan overlevere opgaven om vinduespudsning til HB Rengøring. Vores medarbejdere skal aflevere en straffeattest hver 6. måned til HB Rengøring for at sikre jeres sikkerhed.

Prisgaranti

Som beskrevet har vi prisgaranti på vores rengøringsservice, dette betyder at du altid kan fremvise et billigere tilbud, hvorefter vi tilbyder tilsvarende, men stadig med samme kvalitet som vi er kendt for, plus vi bevarer vores ”Rent eller pengene tilbage” garanti. Det vil sige vi altid kan levere det bedste produkt til den bedste pris.

 

 

Priseksempel på vinduespudsning
1500,- kr.
15 vinduer
40 kvadratmeter
Inklusiv sæbe og udstyr
Op til 10 meters højde

Kontakt os og hør nærmere om vores service

For nærmere information om vinduespudsning service til firmaer er I altid velkommen til at kontakte HB Rengøring.
Du er også velkommen til at give os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig: 

Klik her - så ringer vi til dig

Rene vinduer giver bedre arbejdsmiljø

Med nypudset vinduer, siger man at medarbejderne arbejder mere effektivt. Arbejder man eksempelvis med æstetik er det altid vigtigt at alt i miljøet er rent og nydeligt – så kan man bedre yde sit maksimale, når man udfører sine daglige forpligtelser.
Når solen skinner giver der bedre lys i lokalerne, hvilket gør det til en god investering at få pudset sine vinduer året rundt når solen ser frem, ikke mindst om vinteren når solen viser sine stråler i begrænset omfang.