Os kan I stole på!

For os er det vigtig, at vores kunder føler sig trygge, når de får besøg af en af vores professionelle rengøringsassistenter, vi har derfor et princip om, at vi beder vores rengøringspersonale om at fremvise en ren straffeattest hver 6. måned.
På den måde kan vi sikre vores kunder, at vores rengøringsassistenter ikke har en kriminel baggrund.
Vi er selvfølgelig fuld forsikrede hvis uheldet skulle være ude, men vi gør naturligvis altid vores bedste, for at vores kunder får den bedste service, og dermed har lyst til at vi se vores rengøringspersonale igen. Læs om vores forsikrings politik her

Vinduespudsning for private

Vi tilbyder Danmarks billigste priser på vinduespudsning for private, og det er med kvalitetsgaranti og selvfølgelig prisgaranti. Kvalitetsgarantien hedder sig, at hvis du ikke er tilfreds, så får du dine penge igen. Når dine vinduer er rene, får du ekstra dagslys ind i din lejlighed, hvilket betyder mere livskvalitet i din dagligdag. Vores personale er imødekommende og har stor respekt, når de bliver lukket ind i et privat hjem.

Kontakt os og få et tilbud - klik her

Priser på vinduespudsning

Vi har de bedste priser inden for vinduespudsning og hvis du finder tilsvarende produkt billigere – matcher vi selvfølgelig prisen. Vi giver altid faste priser, det betyder at alt materiale såsom sæbe, klude og hvad der ellers skal bruges, er inklusiv i den pris vi giver.
Hvis du søger priser for erhvervs vinduespudsning så klik her: Pudsning af vinduer for erhverv.

5 gode grunde til at få pudset sine vinduer

  1. Få mere dagslys ind i dit hjem
  2. Nyd udsigten fra dine vinduer
  3. Det er billigere end du tror
  4. Rene vinduer fremmer glæden i hjemmet
  5. Nypudset vinduer får hjemmet til at fremstå ekstra rent

Vinduespudsning i København og resten af Sjælland

Vores vinduespudsningsservice team kører på hele Sjælland, ring til os allerede nu for at booke en tid: 81293331.
Skal du have pudset vinduer og bor i København eller et andet sted på Sjælland, så kan du ringe til os på telefonnummer: 81293331 – så giver vi dig Danmarks bedste tilbud, inklusiv Danmarks bedste service.
HB-Rengøring tager sig af vinduespudsningen for private på hele Sjælland. Vi har kun tilfredse kunder og har derfor “rent eller pengene retur” garanti.