Hvad er specialrengøring

Specialrengøring kan dække over eksempelvis et misligholdt lejemål, hvor der har hobet sig skrald op – såsom ekskrementer fra dyr og mennesker, madaffald, sprøjter etc.

Rengøring efter dødsfald

Ved dødsfald kan rengøringen af afdødes lejemål kræve integritet og respekt. Vi tømmer og rengøre lejemålet efter ønske fra eksempelvis efterladte eller fogeden. Vi kan tage over hvor som helst i processen og står klar med hjælp når en hård tid, står for døren.

Skriv til os her:

  Rengøring efter selvmord

  Vi er specialiseret i skrøbelige og svære specialrengørings opgaver, som eksempelvis rengøring efter selvmord. Hvor vi forsvarligt fjerner alt fra blod, ekskrementer og andet.

  Social rengøring

  Social rengøring for eksempelvis udsatte borgere, hvor der blandt andet forekommer sprøjter, blod, og andre uønsket ekskrementer. Vi sparer vores kunder for tusindvis af kroner når vi udfører social rengøring.

  Prisen på specialrengøring

  Prisen på specialrengøring kan variere meget, hvorfor vi ikke har en konkret pris på hjemmesiden, kontakt op på telefonnummer: 81293331 eller skriv til os – så får I en fast pris, som er Danmarks bedste, herefter skal I ikke spekulere på uforudsete udgifter i forbindelse med rengøringen.

  Vigtige detaljer

  I nogle tilfælde kan det være vigtigt at der er ekstra rent, eksempelvis hvis en lejlighed skal sælges efter et dødsfald. Vores rengøringspersonale er uddannet i hvordan man desinficerer et lejemål efter eksempelvis ekskrementer har ligget i lejemålet i længere tid. I sådanne tilfælde er det vigtigt at alle grimme lugte bliver fjernet, så lejligheden er klar til et salg. Vi forvandler en meget misligholdt bopæl, til et skinnende rent sted – som en eventuelt ny køber vil have lyst til at bo i.