OM HB-RENGØRING

HB-Rengøring har over 10 års erfaring indenfor blandt andet professionel erhvervsrengøring, rengøring for private og specialrengøring.

Vi arbejder blandt andet med

HB-Rengøring har med over 10 års erfaring specialiseret indenfor rengøringsbranchen i blandt andet

  • Kontorrengøring
  • Rengøring i private hjem
  • Rengøring efter dødsbo
  • Rengøring efter selvmord
  • Vinduespudsning
  • Trappevask

Danske faste principper

Høj kvalitet
I Danmark er vi kendte for at yde en høj kvalitet i de produkter vi fremstiller, dette har vi gjort til en mærkesag, da vi mener at kvalitet er en nødvendighed, specielt når der er tale om rengøring.

Punktlig
Det er vigtigt at vores kunder kan stole på at tingene er gjort til den aftalte tid. Vi er derfor ekstra punktlige når det kommer til aftaler med vores kunder.

Venlige og ærlige
I Danmark har vi respekt for hinanden og vi behandler hinanden på en god og ordentlig måde.
Vi gør derfor en dyd ud at af være ekstra venlige overfor vores kunder, også selv om klokken er fem om morgen. Vores rengøringspersonale er instrueret i, at opføre sig respektabelt og ordentligt når de er hos vores kunder.

Vores værdier er

Altid bedst til prisen
Vi går ind for, at rengøring i det hele taget ikke skal koste mere end højst nødvendigt, derfor er vi altid bedst til prisen.

Rent eller pengene tilbage
Man skal altid være tilfreds når man bruger penge på et produkt, det gælder også indenfor rengøring. HB-rengøring er til for at gøre virksomheder og private glade og tilfredse – dette er vores mål og fornemmeste opgave. Derfor siger vi det lige ud – rent eller pengene tilbage.

Professionelt udført
En af vores værdier som vi gør meget ud af at leve op til er, at rengøringen bliver udført professionelt, så vores kunder er glade og tilfredse. Vi forsøger så vidt muligt at sørge for, at vores personale er uddannet og trænet i at udføre arbejdet professionelt, så vi altid kan leve op til vores værdisætning – professionelt udført.

Forsikringspolitik

Forsikringspolitik
Sådan er I dækket; Vores forsikring dækker skader af enhver genstand i hjemmet eller i firmaet der har en værdi på mere en 500,- kr.
I tilfælde af en skade i hjemmet, skal I indberette dette via vores indberetnings formular, som I finder her: forsikringsindberetnings formular.